Auto-Trade Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A FRISSÍTETT ŠKODA KODIAQ SUV-T HIVATALOSAN ÁPRILIS 13-ÁN LEPLEZIK LE
2021.04.01.
Újdonság a ŠKODA-ról

A FRISSÍTETT ŠKODA KODIAQ SUV-T HIVATALOSAN ÁPRILIS 13-ÁN LEPLEZIK LE

Egy igazán sikeres modell finomhangolása: három izgalmas vázlat lebbenti fel a fátylat a megújult ŠKODA KODIAQ szabadidő-autóról. A nagy méretű SUV, amely hétszemélyes változatban is elérhető, 2016 óta van jelen az autópiacon és a kereslet azóta is töretlen iránta. Felújított arculattal és frissített technológiával ünnepli premierjét a KODIAQ április 13-án.

Új Kodiaq

Az első dizájn skicc arról árulkodik, hogy az átdolgozott ŠKODA KODIAQ frontrésze még feltűnőbb vonalvezetést kapott. Újratervezték a motortetőt, az egyenesebbre húzott hatszögletű hűtőmaszk látványos dupla lamellákkal hódít. A korábbi változatnál keskenyebb fényszórók az alatta található ködlámpákkal újszerű négyes szempárt alkotnak. Egy másik figyelemre méltó újdonság az újratervezett első kötény szélesebb középső légbeömlővel, amelyet mindkét oldalon L alakú, alumínium hatású díszítőelemek ékesítenek.

A második rajz az újragondolt első fényszórókat mutatja meg. Jól látható az egymásra helyezett két LED modul, amely egyedi megjelenést kölcsönöz a modellnek. A harmadik vázlatban az élesen megrajzolt hátsó lámpatestek elevenednek meg, amelyek az elsőkhöz hasonlóan karcsúbbak lettek. A márkát fémjelző kristályos szerkezet és a klasszikus ŠKODA C betűt formázó minta tökéletesen zárják le az izgalmas formatervet.

2016-os bemutatásakor a KODIAQ kitaposta az utat a márka sikeres SUV-stratégiája számára, amely ma már egész családot vonultat fel a K-val kezdődő és Q-val végződő modellekből. A hét üléssel is választható szabadidő-autóból eddig több mint 600 ezer készült, a KODIAQ-ot a világ 60 országában forgalmazzák. A frissített ŠKODA KODIAQ világpremierje április 13-án lesz.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.