Auto-Trade Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. KATEGÓRIÁJA LEGJOBBJA LETT A ŠKODA SUPERB ÉS A ŠKODA KAMIQ
2021.01.05.
Újdonság a ŠKODA-ról

KATEGÓRIÁJA LEGJOBBJA LETT A ŠKODA SUPERB ÉS A ŠKODA KAMIQ

Az "Auto Zeitung" német autós magazin által 33. alkalommal meghirdetett "Auto Trophy" szavazáson a ŠKODA hat első helyet szerzett. Sorozatban hetedszer nyerte el a cseh autógyártó - az olvasók döntése alapján - a legjobb import márka címét. A közel 18 800 résztvevő által leadott szavazat alapján a teljesen új ŠKODA OCTAVIA duplázott és két kategóriában hódította el az első helyet. A ŠKODA ENYAQ iV debütálása is remekül sikerült, ezt a modellt választották ugyanis a legjobb import járműnek az elektromos SUV modellek mezőnyében. Mindemellett a ŠKODA SUPERB és a ŠKODA KAMIQ modellek is az élen végeztek kategóriájukban, a legjobb import autók elismerést ők vehették át.

trophy

A ŠKODA márka - sorozatban immár hetedik alkalommal - 2020-ban is a legnépszerűbb volt a 40 import márka közül a német "Auto Zeitung" autós magazin olvasóinak véleménye alapján. Az összes szavazat 13,4 százalékát megszerezve a cseh autógyártó az első helyen végzett a "Legjobb import márka" kategóriában.

Kettős győzelemmel zárt a teljesen új ŠKODA OCTAVIA

A ŠKODA OCTAVIA duplázott és az összesen kiosztott 21 díj közül kettőt is elhódított. A résztvevők 20 százaléka választotta kedvenc import járművének a ŠKODA negyedik generációs bestseller modelljét a kompakt kategóriában. Sorozatban hatodik győzelmével - amely összességében a kilencedik elsősége - az OCTAVIA folytatta sikersorozatát "Auto Trophy" mezőnyében, túlszárnyalva kategóriagyőzelmét egy újabb elismeréssel. A szavazatok 20,4 százalékával ugyanis a ŠKODA OCTAVIA RS szintén első helyen zárt a "Legjobb import sportautó a kompakt kategóriában" indulói között. A ŠKODA most először kínálja az OCTAVIA RS iV személyében hálózatról tölthető (plug-in) hibrid formában a család sportos csúcsmodelljét, a benzines és dízel változatok mellett.

Tökéletes rajt a ŠKODA ENYAQ iV számára

Nem is lehet ennél kitűnőbb a kezdés: az új ŠKODA ENYAQ iV első alkalommal szerepelt a jól ismert olvasói szavazáson és rögtön győzelemmel debütált. A márka első, kifejezetten tisztán elektromos hajtással tervezett modellje a szavazatok 20,8 százalékát gyűjtötte be az elektromos SUV modellek kategóriájában, mint legjobb import autó. 125 évvel a vállalat alapítása után a ŠKODA egy új korszakot nyit első sorozatgyártású, a Volkswagen Csoport modulrendszerű elektromos hajtáskoncepciójára (MEB) épülő modelljével.

A ŠKODA KAMIQ és a SUPERB győzelme

A kompakt SUV kategóriában szereplő ŠKODA KAMIQ megismételte a tavalyi olvasói szavazás kitűnő eredményét. 2020-ban a szavazatok 15 százalék megszerezve hódította el az első helyet a 25 000 eurónál olcsóbb import SUV között. A ŠKODA SUPERB pedig az import nagyautók kategóriájában végzett az élen még egyértelműbb fölénnyel, a szavazatok 28,2 százalékát megszerezve. A tavalyi év óta a ŠKODA zászlóshajója elérhetővé vált SUPERB iV hálózatról tölthető (plug-in) hibrid formában is.

Az idei évben rendezték 33. alkalommal az "Auto Zeitung" szaklap olvasói szavazását. 2014. óta az "Auto Trophy" elismerés mellett a győzteseké a "World's Best Cars" cím is, mivel már a Bauer Media Group kiadócsoport - amelyhez az Auto Zeitung is tartozik - nemzetközi autós szakmai magazinjainak olvasói és online felhasználói is leadhatják voksukat a szavazáson. A 2020-as szavazáson közel 18 800 résztvevő adta le voksát, összesen pedig 442 márka és modell közül választhattak.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.